Wszystko da si? zrobi?, potrzebna jest tylko projekt graficzny, reszt? mog? si? zaj?? ja.
Miszka - zrobi? ca?kiem zno?nego layouta to niech on b?dzie taki mi?y i zrobi koszulkie jeszcze z ?aski swojej, no.
No do chuja, ?elazko olek w d?o? i smigasz prasowanki. Tylko trza by bylo jakiegos logosa naczmonic. Jakby byli chetni do zakupu to moge sie podjac w swoim czasie...
_________________ a sztosz ty wydumajasz u hetym kapitalizmi?
Ja sobie koszulke rimy sam zrobiłem:P Przerobiłem plik z logo z płyty "Pradajem siabie"(jest na stronie zespołu jao tapeta) w corelu na plik grafiki wekorowej(bo z takich lepiej się robi nadruki) i u mnie na uczelni jest punkt gdzie całkiem niedrogo wykonują nadruki na zamówienie. Ale zaznaczam że nie podjąłbym się zamawiania większej ilości koszulek, tym bardziej nie mając zgody zespołu na takie wykorzystanie projetu okładki płyty(tapety z działu multimedia na stronie). Ale jakby ktoś chciał plik z projektem to prosze pisać na maila;)